Wednesday, August 31, 2011

The Participants.


Finally, the 1st Giveaway by SJB has officially CLOSED!!. (Actually ada 2 1/2 hours till midnight(Canada Time) but sekarang ni saya on vacation ada susah sikit mahu update nanti midnight hehe).
 
Ok, this is my complete list of participants:
 
1. wenn

2. a-Me

3. ✿ Mitchell ✿

4. Fadzillah Kamarudin

5. v

6. Nana

7. annur_islam

8. Nida

9. ♥♫♥ZaiKuLiM♥♫♥

10. azelyusoff

11. Just

12. Cik Rose Cute

13. fieda

14. budak tembam

15. Kay Masingan

16. taufidris

17. syakila

18. mas

19. jeeha

20. IntaNBerliaN

21. SyUhAdA

22. asiah_najihah

23. QUEENPINK

24. Qienah

25. Shirley S Wong

26. aten qylah

27. misz l0vely

28. vanillagirls

29. Cempaka Kuning

30. Nur Syahida

31. fiezahkecik

32. abazilah

33. Ogy

34. Joel Leslie

35. nurul nabila bt medan

36. izan cute

37. juniza

38. seputihsalju

39. Kutu

40. Qard91

41. AMG

42. ♥♥azatiesayang ♥♥

43. mi$$ oZja

44. Acap conga

45. ♥♥Muslimah Vouge♥♥

46. segalanyer kuterima...

47. nadiah

48. Darling Ninie @ Mama Comel

49. inasepi

50. ayuselalu

51. EraWaTiE

52. inahasan

53. The Games Bingo

54. A y e s h a Ramlee

55. AkmaFaizal

56. tiefazatie

57. Golden Rose

58.sHieRa @ cRa

59. Jaa

60. kinah

61. "Aku"....Nurul Azren

62. The Giveawaystuff

63. Mama Syima

64. Lin Azlina

65. FarhanahAdzlan

66. sarah

67. rosilah

68. Kasih Ibu

69. Cik Pluto

70. mrs.BuLLat

71. ♥CuteMummy ♥

72. leen

73. SoFiaHB

74. ..m@m@ T0meLL..

75. adila idayu

76. Honey

77. Jieda

78. S@hB@Nu-BaNuu


79. cikpuanhady

Note: Please let me know if  your name NOT on the list.
 
Am going to announce the winners for the 1st Giveaway by SJB on Monday! after our family vacation end. I know lama kan? and I hope tidak ada orang yang marah k?.
 
 
Ok, once again, THANK YOU FOR JOINING AND GOOD LUCK!.



Photobucket

Sunday, August 28, 2011

Swimming.

Wow!! tinggal 2 hari lagi my contest will end. So, siapa siapa yang berminat tu, please send your N3 link HERE.

  Anyway, hari ini saya mahu kasih cerita pasal my big boy yang suka swimming hehe. Dulu time dia 5 or 6 years old gitu, dia takut betul kalau tu air terkena di muka dia. Tapi ni kali dia tidak takut sudah. Yang best part tu kan, dia pandai swimming sendiri, tidak kira tu pool dalam atau tidak. Kadang dia suka lagi swimming di tempat yang dalam. Eeee saya yang takut bah tengok dia. Tahu lah mommy dia ni tidak pandai berenang so kalau ada apa apa terjadi siapa yang mahu tolong kan? kalau daddy not around.

Anyway, tu hari hubby ada beli new pool. Ni pool baru ada besar sikit dari last year punya pool. Nah, apa lagi happy lah ni budak budak sampai tidak mahu keluar dari pool pulak.

Last year pool.

This year pool. Ini lah kerja dia tiap tiap hari.


Tidak pandai penat.


Menyelam lah konon hehe.


Dia tidak suka saya ambil gambar dia hehe.


Kesian dia kesejukan.


Anyway, that's all for today. Mahu packing ni for our next family vacation :D. See ya..


Photobucket

Thursday, August 25, 2011

Car Ride

Semalam punya lah kuat hujan di sini sampai saya tidak dapat tidur bah. Mahu turun bawah check my laptop tapi takut pulak tiba tiba terpadam lampung hehe. Sekali tadi pagi rupa rupanya ada tornado pulak. Biar pun bukan di kawasan kami tapi eh...bikin takut juga bah kan?. Nasib semua ok tiada apa apa yang damage. 

Anyway, mari tengok pictures yang saya ambil last week...

Can you spot the birds?.


Just two of us.


Ontario lake.


My big boy favorite statues.


Winery farm.


Sunset 1.


Sunset 2.


Ok lah, that's all for to day.


Photobucket

Wednesday, August 24, 2011

Balsam Lake Provincial Park - Part 3

Balsam Lake Provincial Park Trip Continue...


Part 3.
*
*
Beaverton.
Beaverton is a community in Brock Township in the Regional Municipality of Durham, Ontario, Canada.
Originally part of Thorah Township in Ontario County, Beaverton was first settled in 1822. The settlement is located on Lake Simcoe at the mouth of the Beaver River. It was called Calder's Mills (after an early miller), Mill Town and Milton until it was renamed Beaverton when the post office was opened in 1835. In 1884, Beaverton separated from the Township and was incorporated as a Village.
As part of the creation of Durham Region in 1974, Beaverton was amalgamated with Thorah Township, the original Brock Township and the Villages of Cannington and Sunderland to create the newly expanded Township of Brock.
Today, Beaverton is the largest community in Brock. There are three elementary schools in Beaverton and area, as well as an arena, curling club, public library, small harbor and yacht club. The local economy is based on the provision of services to the surrounding area, supplemented by some manufacturing. Tourism also plays a role; the Trent-Severn Waterway connects with Lake Simcoe a few kilometers north of Beaverton and the area attracts cottagers from other regions of the Province.
Beaverton is the home of The Strand Theater, Canada's oldest movie theater. The Old Stone Church, built in 1853 and a National Historic Site of Canada, is also located in Beaverton. Source.
Welcome to Beaverton Town.


Down Town Beaverton.


Canada's oldest movie theater.
Giant marshmallow, hehe tidak lah. rumput bah tu.


Suka saya tengok tu old barn.


Nampak tu sarang burung di atas?.


On the way to campsite. Punya banyak orang di beach.


Pigi washroom dulu. Lucu juga saya tengok my little boy punya gaya.


Kalau lah saya ada diamond stone macam ni, terus tidak payah kerja oh hehe.


Outdoor theater.


Banyak juga tempat hiking di sini. Sekali nampak tu "Note Caution" terus tidak jadi pigi hiking.


Tidak jadi pigi hiking, pigi swimming saja lah.


Segal birds.


Our foots.
Around the beach.


Back to our campsite.


Marshmallow boy.


Entah apa dorang buat ni.


Kesian AB, tidak kena kasih popcorn.


AB kena trap hehe.


Akhirnya, AB dapat juga makan popcorn.


Enjoy your popcorn kiddo.


My dinner that day.


My good helper.


The next day - On the way home.


I guess, they are happy to go home.


The End...


Photobucket

Tuesday, August 23, 2011

Balsam Lake Provincial Park - Part 2

Balsam Lake Provincial Park Trip Continue....


Bobcaygeon.
Bobcaygeon is a community on the Trent-Severn Waterway in the City of Kawartha Lakes, east-central Ontario, Canada.
Bobcaygeon was incorporated as village in 1876, and became known as the "Hub of the Kawarthas". Its recorded name bob-ca-je-wan-unk comes either from the Mississauga Ojibwa word baabaagwaajiwanaang "at the very shallow currents", giishkaabikojiwanaang "at the cliffed cascades" or obaabikojiwanaang "at currented rocky narrows", or from the French beau bocage "beautiful hedged farmland". The first lock in the Trent-Severn Waterway was built in Bobcaygeon in 1833. Source.
From Fenelon Falls, Kami stop sini Bobcaygeon town for lunch.


Down Town Bobcaygeon.


Lunch time. Makan pizza saja hehe.


Interesting swing bridge.


Sign board.


Lock 32.
Busy lake.


Lindsay.
Lindsay is a community of 19,361 people (2006 census) on the Scugog River in the Kawartha Lakes region of south-eastern Ontario, Canada. It is approximately 43 km (27 mi) west of Peterborough. It is the seat of the City of Kawartha Lakes (formerly Victoria County), and the hub for business and commerce in the region. Source.
Lepas jalan jalan di down town Bobcaygeon. Kami stop sini Lindsay town.


Curious boys.


Tall clock.


Down Town Lindsay 1.


Down Town Lindsay 2. 
Church.


Back to our campsite...
Somebody got bored.


Bawah ni budak budak pigi swimming di beach.


AB tidak mahu swimming. Merajuk kali hehe.


Around the beach 1.


Around the beach 2.
Around the beach 3.
Lepas swimming, main di playground pulak.


My kids dengan gaya tersindiri.


Di campsite. Ab tidak mahu share sama keropok dia hehe tamaha.


To be continue...


Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...