Monday, May 30, 2011

SUNSET.

Baru balik dari jalan jalan ni. Best juga tapi penat hehe. Ada gambar yang saya ambil tadi tapi tunggu dulu k coz saya mahu share ni gambar di bawah sama you all dulu. Cantik bah tu sunset.

Nampak tu bulan?. Bukan bulan hehe tu sun bah.


Cuba cuba zoom tapi tidak berapa nampak.


Last last saya guna my SONY ALPHA 75-300MM F4.5-5.6 ZOOM LENS.


Cantik kan?. E! kenapa ada black line tu ah?.


Tidak sampai 5min tu bulan terus hilang.



More pictures to come. See ya..



Sunday, May 29, 2011

HUJAN LAGI.

Kira mahu pigi jalan jalan sambil ambil gambar ni hari tapi hujan lah pulak huhu. Tengok lah besok, kalau tidak hujan baru lah pigi jalan jalan sambil ambil gambar.


 Ni gambar baru juga saya ambil tadi. Tengok muka tu bah, makin bujang kan?.


Baru saya perasan jeans dia habis kena lukis macam ni. Mesti kerja dia sendiri ni.



Bah, ok lah mahu pigi kerja ni. See ya..



Friday, May 27, 2011

HAPPY BIRTHDAY.

I just wanted to wish a "HAPPY 9th BIRTHDAY" to my son.

Thursday, May 26, 2011

NO BIRTHDAY PARTY.

Besok May 27 my big boy birthday. Tapi ni tahun dia tidak mahu ada birthday party. Heran juga, semua budak mahu ada birthday party tapi dia tidak mahu pulak. So, yang hari 1 tu cuti Victoria day di sini kami bawah the kids sama kawan baik my big boy pigi jalan jalan di Niagara On The Lake.

My big boy, his best friend and my little boy.


Time jalan jalan tu nampak ni black tulips. Actually dark purple bah tu tapi nampak macam black pulak.


I like this one.


Pink tulips.


Red tulips. Macam saya punya tulips :).


Yellow tulips.


Ini pun cantik juga.


Nampak gula tuntung si A.B? hehe.


Carriage ride.




Saya tidak ambil banyak gambar ni kali. But, kalau you all mahu tengok more pictures click HERE k?.


Lepas tu, bawah budak budak pigi tengok ikan baru pulang.


Sampai rumah terus order pizza.


See? simple kan?. Well yang penting dia happy kan?. Bah ok lah that's all for today. See..ya..


Tuesday, May 24, 2011

BIRDS.


Di luar kawasan tempat kerja ni.


Tulips.


Ada juga Princess Diana memorial garden.


Lupa sudah apa nama ni bunga.


Nampak kah si burung?.


Ni kali ada 2 burung hehe.



Ok lah that's all for today.



Monday, May 23, 2011

VICTORIA DAY

Happy Victoria Day Everyone.

Sunday, May 22, 2011

MORE TULIPS.

Bawah budak budak pigi car ride today. Terus nampak ni tulips di tepi jalan.

Cantik juga kan? kasih campur semua tu colors.


Siapa lah tu yang rajin betul tanam ni tulips di tepi jalan. Memang cantik kan?.


Anyway, that's all for today. See..ya..


Saturday, May 21, 2011

HAPPY BIRTHDAY

Happy Birthday to my amazing hubby!.

Friday, May 20, 2011

PLAY TIME.

Yesterday, I took the kids to the park. Bukan juga jauh, sebelah rumah saja hehe.

A.B with her action.


My little boy, malu malu pulak dia.


Nice kan?.

My big boy tidak mahu main di park sudah. Dia bilang, dia big boy konon hehe. Anyway, that's all for today. See ya..

Tuesday, May 17, 2011

UniQue Bag & I Contest.


For more information click HERE.


Category (a) Photo of your most UNIQUE bag/handbags in your collection.
Yup, this is my most UNIQUE bag/handbags collection yang saya order from Fely - Sew Nicely Done.

CLOSING DATE : 12noon on 30 May 2011.
Good Luck to you and me :).

Monday, May 16, 2011

SCHOOL CONCERT 2011.

Macamana ni hari hari pun hujan. Mahu pigi jalan jalan pun tidak dapat. Anyway, today saya mahu share sama you all ni gambar for my boy's school concert.

Family's and friends.


They sing  a song about hero.


Tengok tu muka my little boy, murung saja haha.


Grade 2/3 class.


My big boy.


My little boy art. Ada taring lagi bah hehe.


Some of the activity's they did.


My big boy.





Ha ha.. tiada gigi.



Ok lah that's all for today. See ya..



Saturday, May 14, 2011

NEW FRIEND.

Tadi lunch time waktu saya kasih makan A.B bah. Terkejut juga saya bila dia tiba tiba bercakap(baby talk lah) sambil tunjuk tunjuk di luar. Saya pun heran kenapa dia begitu tu. Saya tengok di luar tiada pun apa apa. Terus tiba tiba lagi A.B mula tunjuk tunjuk tapi ni kali dia berabis mahu keluar dari kerusi dia. So, saya kasih keluar lah dia. Nah, turun saja A.B terus dia lari pigi tengok di luar. Mahu tahu apa yang ada di luar? bah mari tengok gambar hehe.

 Tengok tu gaya dia yang berabis mahu tengok di luar.


 Ada hati mahu buka pintu lagi bah.


 Tadaaa ini lah yang A.B berabis mahu tengok tu hahaha.


Happy bah dia hehe.



Itu saja cerita hari ini. See ya..



Tuesday, May 10, 2011

MY TULIPS.

It's officially spring. My tulips are blooming in my front yard.

The beautiful tulips in our garden. I love it!


My big red tulips.


Gorgeous color.


My pink tulips.


New member this year hehe.


Ok lah, that's all for today. See ya..



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...