Sunday, September 4, 2011

The Winners are....

The judges has spoken and the WINNERS of 1st Giveaway by Sjb (siapa lagi saya lah hehe) are....



*



*



*



*

1. Pasti kan semua nama participants on the list. 2. Cutting time. 3. Lipat kecil kecil then kasih masuk dalam plastic bag. 4. Shake, shake, shake the bag :).


The 5 lucky winners are...



As promised, each of you will get 2 ITEMS - 1 KEY CHAIN and 1 FRIDGE MAGNET from Cuba.

Congratulations!!.



******
 
 
Now, The 4 lucky winners are..



Again as promised, each of you will get ONE(1) of these.
Congratulations!!
Note: Siapa yang 1st send email to me, dapat pilih mana satu yang dia mahu.

Kepada siapa siapa yang tidak terpilih, please jangan kecil hati ok? and once again Thank You so much for all your support!.


To all the winners, please send me your "ADDRESS & BLOG ID" at sj_gb@hotmail.com so dapat lah I send your hadiah ok.



Photobucket

15 comments:

mi$$ oZja said...

alah, tidak bertuah owh..xpa la,,
congrats to all the winners!:)

Qienah said...

dah mail alamat..:)
10q ye..bertuah juga.hihi..

_________________________
I have added cool emoticons to this message.
To see them go to http://x.exps.me?86fbcbfed752e3b41e4a8ccd212b1a10

Kay Masingan said...

huhu..sia tidak lucky..hehe..anyway congrats sebab dapat buat contest mcm ini..nanti kalo ada lagi sia mau join lagi..:)

Nana said...

ok dah email address

Joel Leslie said...

congrats winners ! sy x bertuah :'( too bad. maybe next time :D

beaty said...

wah congrats siapa yang menang..kepada yang s menang...bh cuba lagi ahh

SJB AKA SUE J-B. said...

mi$$ oZja - Maybe next time :).


Qienah & Nana - Thanks. Saya dah dapat. Oh, which one you guys like? 1, 2 or 4?


Kay Masingan - Ada lagi ni jangan kau susah hati :).


Joel Leslie - Jangan susah hati next time ada lagi giveaway ni.


beaty - Betul ni.

Just said...

besa nya klu main cabut2 ni, sy mmg no luck.. huhu.. nyway, congratz to all winners.. :)

CathJ said...

wahhhh.... judge kah tu 2 tu hihihihi.....

congrats to all winners...

wenn said...

thanks so much!

Shirley S Wong said...

wow..adil dan saksama gitu....:) Congrat;s to all the winner....hope next is my turn hehe

seputihsalju said...

dah send dah...sori ye..

SJB AKA SUE J-B. said...

Just - Maybe next time.


CathJ - Hehe ya bah.


wenn - Congratulations!! :).


Shirley S Wong - Ni bulan saya mahu buat lagi hehe.


seputihsalju - Thanks :).

KaRiMaH said...

saya dah terima hadiah dah.. thanks ye.. Saya suker sangat..:-)

Karimah a.k.a Seputihsalju

Wen Elizabeth said...

sis buat lagi..sa tlepas suda mau jon..hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...