Tuesday, November 30, 2010

TAG & AWARD.

 Banyak gambar mahu kasih masuk sini tapi my laptop sekarang ni masuk hospital entah bila baru boleh pulang. Tu doctor computer guy cakap dalam ni minggu boleh siap. Harap harap lah kan?. Sekarang ni saya guna my hubby's work laptop. Boleh masuk internet tapi tidak boleh download picture. Eeeee benci betul. Anyway, mari buat tag dulu lah.

Tag from - Bella Ace. (Thanks :D).
RULES : Put your music library on shuffle. For each question, press the next button to get your answer. You must write that song title as the answer to the question, no matter how silly it sounds! Most of the time they seem to work though, strangely enough. Ok, go!When you're done, tag 20 people in this note, and make sure to tag the person who sent you this. The answer to #20 is the Title of your note.

1.If someone says, “Is this okay?” you say
I Am Yours - Hd By Jason Mraz.

2. How would you describe yourself?  
Nothing On You - BoB feat. Bruno Mars.

3. What do you like in a guy/girl? 
Brand New Eyes - Paramore.

4. How do you feel today? 
Flockaveli - Waka Flocka Flame.
(Wah?!  What's that mean?) 

5. What is your life’s purpose? 
My Worlds Acoustic - Justin Bieber.

6. What's your motto? 
Play That Funky Music - Wild Cherry.

7. What do your friends think of you?
Truly Madly Deeply - Savage Garden.

8. What do you think of your parent
Funhouse - Pink.

9. What do you think about very often?
Love Like Woe - The Ready Set.

10. What is 2 + 2?
What's My Name -  Rihanna.
(Lain kena tanya lain pulak jawapan dia hahaha).

11. What do you think of your best friend(s)? 
Decode - Paramore.

12. What do you think of the person you like?
I Get Lonely Too - Drake.

13. What is your life story?
Runaway - Kanye West.

14. What do you want to be when you grow up?
Make A Movie - Twista feat. Chris Brown.

15. What do you think of when you see the person you like? 
No Love ft. Lil Wayne - Eminem.

16. What will you dance to at your wedding? 
Show Me A Good Time - Drake.

17. What will they play at your funeral? 
Please don't go - Mike Posner. 

18. What is your biggest fear?  
Blood On the Dance Floor - Sexting. 

19. What is your biggest secret? 
In the End - Unknown. 

20. What will you post this as? 
Just the way you are - Bruno Mars.



Tag 20 peoples:
Macam banyak sudah orang kena tag ni, so tidak payah lah  saya tag lagi kio?. Tapi kalau
ada orang yang mahu buat tu, jangan malu malu buat saja k? :).



**********


Award from  Memeljoan..
1. Thank the person who gave you this award and the link of the person.
Thanks Memeljoan :).


2. Spread this award to 15 bloggers who you like and think their blog is awesome.
Macamana ni, semua pun saya suka sama semua pun awesome. Hmmm begini lah, saya bagi ni award kepada semua followers saya :D.


3. Tell 7 things about yourself.
1. Sabahan.
2. Married.
3. Had 3 kids.
4. Suka shopping.
5. Blogging.
6. Taking pictures.
7. And suka Zzzzzz(Tidur).



Ok, see..ya.


Monday, November 29, 2010

SHOW YOUR TEETH BABY CONTEST 2010.

Macam banyak juga contest or giveaway saya ikut ni minggu kan?. Apa boleh buat, susah mahu elak bah hehehe semua pun best best. So, hari ini saya mahu join ni contest lah pulak. Well, bukan saya si AB lah hehe.

1
Oooo tengok ni gambar, cute kan?. Anyway, seperti biasa semua contest mesti ada syarat syarat dia. Kalau you all mahu tahu apa syarat syarat dia tu, please click HERE.


6
NAMA: ABIGAIL BROOKS. 
D.O.B: JULY 06, 2009
HOBBY: MAIN MASAK MASAK :).
BERAPA BATANG GIGINYA YANG DAH ADA SEKARANG - 8.


Ok, jangan tunggu lama lama, tarikh tutup pertandingan - December 03, 2010. Good luck to you and me :).



Sunday, November 28, 2010

YOU GIVE ME IDEAS, I GIVE YOU EARRINGS CONTEST!.

 Saya mahu ikut ni contest dulu hehehe. Mahu tahu apa hadiah dia? ah...mari kita tengok...


*

*


*


*


1
BLACK ONYX worth RM50.00

OR


2
TIGER EYE - RED worth RM50.00


For more information please click HERE.

Saturday, November 27, 2010

LAPTOP PROBLEM.

Somebody drop my laptop last night, eeeeee geram betul. Bah, ok lah mahu pigi blogwalking dulu, lama sudah tidak pigi jalan jalan :D.

Wednesday, November 24, 2010

JUST CORNER BO GIVEAWAY.

More giveaway....

1
For more information please click HERE.
My ref: Wyne Ren - GORGEOUS RAMBLINGS.
Deadline of this contest is on 30th November 2010.


Bah, mari lah kita ramai ramai cuba nasib ha..ha..


Tuesday, November 23, 2010

CHRYSANTHEMUM SHOW.

Warning banyak gambar bunga ni hehehe.

1
Imagine bah, setiap tahun ada ni show tapi tidak juga terpigi pigi sampai lah hari tu terpigi juga.


2
The Color Of Mums.


3
Beautiful.


4



5



6
A close up of the yellow mums.


7
Orange Mums.

8



9



10
A dark pink mums.


11



12
Pink Mums.


13
Spider mums.


14
White Spider Mums.

15



16



17
Punya lah besar tu aloe vera.


18
I like the mums in the pot.


19



20
Time to go home.


Best juga kan? sekali sekala pigi tengok show macam ni. Ada juga idea macamana mahu tanam mums next year :). Anyway, that's all for today. See..ya..


Sunday, November 21, 2010

CRESCENT MOON.

A waning crescent moon....

1



2



3
Cool huh?.


Please click HERE to see full moon :).

Friday, November 19, 2010

CROSS COUNTRY.

Gambar di bawah ni, saya ambil waktu my big boy ikut ni cross country race yang di anjurkan oleh they School yang bulan lalu.

1
My big boy in the blue shirt.


2
Banyak juga budak budak ikut waktu tu.


5
Run boy run.


6
Mahu 2 kali pusing ni.


7
Waktu ni masih lagi ada tenaga.


8
Pusingan ke2 sudah ni. Tenaga pun kurang sudah.


9
Kena lari atas dan turun bukit lagi. Hmmmm, mana my big boy ni?.


10
Sempat lagi saya ambil gambar ni giant tree kekeke.


11
Itu pun dia. Tapi macam tiada tenaga sudah dia ni.


12
Naik bukit.


13
Turun bukit lagi.


14
Almost there boy.


15
Akhirnya sampai juga.


16
My boy with his best buddy.


17
Waktu ni mahu pulang sudah ni. Nampak tu muka dia?, dia heran kenapa dia tidak dapat trophy.  Dia cakap "I run till the finish line, but why I dint get any trophy or ribbon?" hehehe. Macamana juga mahu dapat trophy kalau dia yang last person sampai di finish line kekekeke, kesian kan?. Hubby sudah explain tapi masih juga dia tidak faham faham. Kesian betul huhu. But, you know biar pun tidak ada trophy or ribbon I'm still proud of him.


Anyway, that's all for today. See..ya.

Thursday, November 18, 2010

GRAND OPENING.

I am very happy to announce the grand opening of my new Blog... 


If you click on the image above, the link will take you there. Bah, kalau senang pigi lah check out my new blog k?. See..ya.

Wednesday, November 17, 2010

AB.

Not feeling well today, tapi kena pigi kerja juga huhu. Bukan apa, saya tidak suka call sick bah not good for your reputation hehehe.

Anyway, mari tengok gambar AB. I know, balik balik gambar AB kan?. Bukan apa, kebelakangan ni my boys tidak suka kena ambil gambar. Entah lah, kadang tu mahu kena paksa dulu baru lah dapat ambil.
1
AB with her doll.


2
Show your gigi hehehe.


3
Ada gaya kah?.


4
Big smile.


5
Renungan maut :).


See..ya..


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...