Sunday, October 31, 2010

BOO!! HAPPY HALLOWEEN

Halloween Myspace Comments


Thriller by Michael Jackson.

Friday, October 29, 2010

PINK OCTOBER - MOM AND HER DIARY'S GIVERAWAY.

Pink Oct 2010
Cuba cuba nasib ni hahaha. Bah, mari kita ikut ni contest. Senang saja, ambil your own photos with your own PINK elements. Kalau ada hati mahu ikut please click HERE.


1
This is mine hehehe, saya suruh my hubby ambil ni gambar yesterday sebelum pigi kerja. Ngam ngam saya pakai pink uniform terus teringat ni Pink October giveaway by Mrs. Graig - Mom and Her Diary.


Ok, jangan tunggu lama lama, contest ends at November 10, 2010. Good luck to me and you hehehe. See..ya..

Thursday, October 28, 2010

PUMPKIN PATCH.

Mari pigi beli pumpkin.

1
Banyaknya.


2
Unique Scale.


3
AB pun pandai pilih pumpkin hehe.


4



5
See? AB pun pandai tunjuk.


6
He said, "I want this one!".


7
Time to go girl.


Happy weekend everyone. See..ya...

Wednesday, October 27, 2010

FULL MOON.

I love a full moon. Don't get me wrong, I have nothing against the half, quarter or the crescent moon. But, there's just something about a full moon. Agree? hehehe.

1



2



3



4



5



6



Saya guna my SONY ALPHA 75-300MM F4.5-5.6 ZOOM LENS.


That's all for today. See ya..

Tuesday, October 26, 2010

PETUA.

Ok, hari ini saya mahu share sama you all pasal ni petua yang my mom ajar saya dulu. Bukan petua kecantikan k haha. Ni petua macamana mahu masak bubur guna Thermos.

1
Masak air.


2
Masukan beras.


3
Air panas.


4
Biarkan satu malam.


5
Besok pagi.


6
Tadaaaa. Jadi sudah bubur hehehe.


7
Saya campur kicap manis untuk AB.

Itu saja petua nya hehehe. See ya..

Monday, October 25, 2010

THE VIEW.

Lepas pulang dari kerja yesterday, saya bawah satu family pigi car ride sambil ambil gambar hehehe. Di sini ni, cuaca tidak bagus bah hujan saja. Nasib juga yesterday tidak hujan. So, apa lagi terus ambil kesempatan untuk ambil gambar lah.

1
The vineyard around the winery. 


2



3
Can you see the grapes?.


4
Lots and lots of grapes.


5
Restaurant.


6
Nun jauh di sana tu Toronto. Boleh nampak kah?.


8
Saya guna SONY ALPHA A390 DSLR W/18-55 LENS. 


7
Yang ini saya guna my SONY ALPHA 75-300MM F4.5-5.6 ZOOM LENS.Terus nampak dekat kan?.


That's all for today. See ya..

Saturday, October 23, 2010

TAG TIME.

Ok, tag time lagi hehehe.

Tag from Tihara. Thanks girl :).
1

5 pasal saya bila berbroadband ...

1. Blogspot.

2. FB.

3. Hotmail.

4. Google.

5. Blogspot lagi hehehe.

Tag? tidak payah lah tag k?. 


**********

Gambar bonus...
2 
See ya..

Friday, October 22, 2010

LOVE IS CINTA.

Hari ini saya tengok ni movie "Love is Cinta". Memang sedih sampai menangis satu orang hehehe.

love-is-cinta

Anyway, happy weekend everyone. See ya..

Thursday, October 21, 2010

BEACH.

2 days ago kami pigi jalan jalan di Grimsby beach. Ni beach kecil saja tapi mahu tahu tu view, cantik. Setiap kali kami pigi sini, banyak tu orang dengan camera masing masing. So, saya pun tidak mahu ketinggalan hehehe.

1



2
Cantik color tu daun daun kan?.


4



3
See? mini beach hehehe.


5



6



7
Happy juga budak budak main di tepi pantai.


8
Time to go home.


That's all for today. See ya...

Wednesday, October 20, 2010

VALENS CONSERVATION AREA - PART 2.

Valens Conservation Area Continue...

PART 1

*

*

*

PART 2
1-1
Awal budak budak bangun.


1-2
Tengahari tu kami pigi car ride. Saja saja mahu tengok ni kawasan sambil ambil gambar.


1-3



1-4



1-5
Dulu kami pernah pigi sini juga, waktu tu AB belum ada lagi. My lil boy waktu tu baru 2 tahun lebih, sekarang ni my lil boy besar sudah.


1-6



1-7
Tempat picnic.


1-8
Canoehead hehehe.


1-9



1-10
Fishing.


1-11
Kami stop sini, saja mahu tengok di dalam hehehe.


1-12
Back at our campsite, had some snack terus pigi hiking lagi. Coz, ni petang mahu pulang sudah.


1-13
Oh, ini ni my boys punya kerja ni. Dorang mahu buat api lah konon hehehe.


1-14



1-15
My lil boy tidak sabar mahu tengok orang memancing.


1-16



1-17



1-18
My big boy marah, coz dia pun mahu memancing. Tapi apa boleh buat tiada pancing.


1-19



1-20



1-21
Mom and daughter fishing.


1-22
Last time kami pigi sini tidak pulak saya nampak ni lookout tower.


1-23



1-24



1-25



1-26
Ok, time to go home.


1-27
Shhhh, AB tidur.


1-28
Dalam perjalanan mahu pulang nampak ni biker group.


THE END.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...