Saturday, July 31, 2010

BROTHER SHARP.

1
The photo which is popular in a Chinese online forum shows a beggar walking in the street. The man was called "Brother Sharp", bantered as the "most stylish beggar" by netizens in this online forum. (Source: xinhuanet.com)

For more story please click HERE.


2
Cool huh? hehehe.


What you think?. I think he's a cool dude! :D.

Friday, July 30, 2010

KEY CHAIN.

I would like to say thank you to WENN - EXPERIENCES for the wonderful gift. I really liked :D.

1
Package from Malaysia.


2
Let's look inside.


3
Key chain from Australia yahooo.


4
Close up.


5
Tadaaaa hehehe.


Wenn, thanks again k.

Tuesday, July 27, 2010

HOT DAY.

Panas ni di sini ni, bah mesti lah musim summer kan? tu lah. Kulit pun jadi dark sudah huhu. Tapi apa boleh buat lah kan? memang pun dark hahaha. Hari ini kami tidak pigi mana mana, kami di rumah saja. Tapi ni budak budak busy di belakang rumah. Mahu tengok apa dorang buat? bah mari tengok gambar.

5
Ini lah dorang buat. Memang best time panas begini ni.


1
AB with her swimming suit. Ada gaya kah? hahaha.


2
AB pun tidak mahu ketinggalan hehehe.


3
Ni lah swimming pool kami. Kecil saja huhu.


4



6
Hehehe big smile.


8
My favorite picture :D.


7
Terlampau berjemur kan, tengok lah kulit pun jadi dark.


9
Daddy ajar AB swimming hehehe.


10



11
Tadi sebelum saya buat ni N3, sempat lagi saya pigi join dorang hehehe. Oh tengok gaya AB, cute kan?.


That's all for today. See ya...


Monday, July 26, 2010

HAPPY BIRTHDAY

Today July 26 is my nephew's birthday. He turns 4, want to wish him a ...

HAPPY BIRTHDAY, LOVE YOU ALWAYS MUAHHHHH....


Myspace
Graphics
- At Myspacejunks.com


PICTURE 31
The birthday boy. hehehe cute kan?.



Saturday, July 24, 2010

HER ARTICLE.

Ingat lagi kah pasal tu contest yang di anjurkan oleh BorneoColor.com? Ya, tu contest belum selesai lagi hehehe. Lama juga mahu habis kan?. Anyway, tu hari ada saya kasih tahu yang my sister one of the top 8 finalist kan?. Kalau tidak ingat, please click HERE hehehe. Ingat kan kalau sudah di top 8 finalist ni best lah, sekali tengok ada lagi bah kena kasih task to write a 500 word article about tourism & culture in our hometown. Bukan senang oh, apa lagi macam my sister yang ada lil boy yang tidak boleh di tinggal tinggal kan hehehe. Akhirnya dapat juga dia buat satu article yang menarik about KOTA KINABALU FAMOUS ISLANDS aka TUNKU ABDUL RAHMAN PARK.

So today, I would like to invite you ALL to support my sister (CjGoTravel.com) article by giving a supporting rate on it.. Just click the image below and it will bring you to her article..Simple kan?. Her article will be judged based on the rating given by you. Bah pandai pandai lah rating k hehehe.

1



2


That's all for today and thank you for your support.

Thursday, July 22, 2010

PLAY TIME.

Kesian saya tengok my lil girl tadi pagi. Mahu juga dia main sama abang abang dia ni tapi si abang dia ni selalu kasih tinggal tinggal dia. Yang paling dorang suka buat tu....

3
Ini lah main tapuk tapuk hahaha. Tengok tu berabis dia cari abang dia.


4
Berabis dia mahu buka tu blanket tapi tidak dapat.


2
Kesian dia.


1
Last last dia give up hehehe. Oh can you see my boys? hahaha.


Anyway, see ya....

Tuesday, July 20, 2010

PICK YOUR OWN CHERRIES.

Sekarang ni musim cherries di sini ni. Mana mana pigi pun semua ada "P.Y.O Cherries". So, tu hari ada juga kami pigi. Best juga lah hehehe, bah memang lah best kalau first time kan? hahaha semua pun first time. Anyway, mari tengok gambar.

1
Banyak betul cherries sampai tidak tahu mana mahu start.


2
The key is more darker tu cherrie more sweet tu.


3
Daddy show them how to pick the cherries.


4
Bukan kami saja pick cherries that time.


5
Best juga lah tapi punya lah panas tu hari.


6
More peoples.


7
Ada orang keboringan sudah.


8
Happy juga dia dapat pick cherries.


9
Why so serious?.


10
Ada gaya kah? hahaha.


11
Rajin juga ni 3 hehehe.


12
He not suppose to use the ladder but mahu juga.


13
My big boy with his cherries.


14
Hahaha ada orang kena paksa bergambar.


15
Banyak juga kan?.


16
Nampak ni pokok kecil pun banyak buah juga.


17
Ok time to pay.


18
Suka saya tengok ni rumah burung.


19
Some of they garden decoration.


20
Cantik rumah dorang.


21
So many details.


22
You know, dalam rumah ni saya satu orang saja makan cherries. So imagine lah satu plastic ni untuk saya satu orang saja. Ada lah yang keboringan makan cherries ni hehehe.


Ok that's all for today. See ya..


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...