Wednesday, June 30, 2010

PARCEL.

Hari ini last day sudah saya cuti. Besok, saya start kerja sudah. Eeeee malas betul hehehe sudah tu Canada day lagi ni sini. Hishhh ada kah first day kerja time public holiday. Tapi tidak apa, yang penting kena bayar 1.3 hours more hehehe.

Oh ya, hari ini my hubby start cuti panjang sudah. Eh, bukan my hubby saja cuti panjang my boys pun cuti panjang. Cuti sekolah bah for 2 month. So, yahooo for them and huhu for me sebab balik kerja time semua orang cuti ha..ha... Apa boleh buat lah kan?.

So, kepada semua my followers setia, please jangan marah k kalau saya tidak visit your blog. Saya visit juga tu tapi bukan lah tiap tiap hari huhu sedih juga. Sama I will try my best to update my "PINK" blog tiap tiap hari kalau ada masa :D. Satu lagi, tu semua kerja rumah(tag) yang saya kena kasih tu, jangan susah hati saya buat juga tu hehehe. Aik, lain macam ja sound N3 hari ini. Macam mahu berpisah lah pulak kekekek.

Anyway, hari ini sepatutnya saya mahu kasih masuk tu gambar yang kami pigi festival yang hari minggu tu (balik balik festival hehehe). Tapi di sebab kan terlampau happy kan hari ini coz, saya/AB dapat parcel dari Malaysia, Tawau hehehe. Bukan dari my sister k kekeke. Anyway, ya remember dulu saya ada kasih ikut my AB contest. Ah lah tengok SINI lah tidak payah lagi cakap banyak banyak hehehe. Ya, dia dapat no 3 yahooo. So, hari ini my AB dapat hadiah dia. So mari kita tengok apa hadiah dia k.

1
Happy dia dapat parcel. Hey mesti lah happy kan?, first time bah my AB dapat parcel hehe.


2
Waktu ni kan, my boys pun tidak sabar sudah mahu tengok apa tu di dalam bungkusan heheh.

*


*


*


*


*


*


*


*


*

3
Tadaaaaaaa. Cute kan?.


4
2nd dress. Pun cantik.


5
Belakang dia, jangan marah sexy you hehehe.


Waktu saya nampak ni dress kan, punya lah saya happy. Kalau kau nampak senyuman saya hahahah mahu sampai sudah di telinga. My boys pun balik balik cakap "wah...very nice dress mommy". Sudah tu balik balik dorang tanya saya siapa yang kasih. Saya kasih tahu my boys yang AB dapat no3 ikut kids candid camera contest. Dorang pun terkejut AB ada ikut contest hahaha. So, balik saja my hubby dari kerja tadi. Terus dorang kasih tahu pasal AB menang contest. My hubby pun tidak tahu. Tapi dia happy juga coz AB menang biar pun dapat no 3 :D.

So, sebelum saya say "SEE..YA.." hehehe. Saya mahu ucap kan ribuan terima kasih to my friend SHIRLEY S WONG - Welcome To Shirley'S Page... for the wonderful gifts. Bah, lain kali saya punya turn buat contest hehehe. Kalau bukan contest, giveaway pun boleh juga kan?. Anyway, thanks again my friend.

Ok lah that's all for today see..ya..

Tuesday, June 29, 2010

G20.

Hey guys, kamu tahu kah apa yang sedang berlaku di Toronto, Ontario Canada right now?. Well, mari tengok ni semua videos.

WHAT IS G20?.



G20 SONG.

Ha..ha..


THE LEADER PLAN.



THE LEADER WANT.



THE NEWS SAID



THE SIDE EFFECTS.




Well, what you think about G20. Crazy huh. Anyway, see you guys tomorrow.


Monday, June 28, 2010

YESTERDAY, TODAY & FOREVER.

Ketawa juga saya tengok ni videos di bawah ni. Banyak juga orang out there mahu jadi macam Michael Jackson. But, hey siapa juga tidak suka or mahu jadi macam MJ kan?. Kesian MJ apa macam lah anak anak dia tu kan?. Mesti ada 1 tu jadi macam dia. Anyway, enjoy the videos.

MICHAEL JACKSON - YESTERDAY, TODAY & FOREVER.



MINI MICHAEL JACKSON



MIDGET MICHAEL JACKSON



DIGITAL MICHAEL JACKSON




Ok lah that's all for today. See ya..

Sunday, June 27, 2010

AB.

Cepat juga masa berlalu kan?. Sedar punya sedar my lil girl mahu turn 1 years old sudah. Bermaksud tidak lama lagi time mommy go back to work. Eeeeee, malas juga saya mahu balik kerja tapi saya tahu juga tu kalau saya tidak balik kerja ada lah yang keboringan ni. Lagi pun kalau mahu balik Malaysia secepat yang mungkin terpaksa lah cari duit kan? heheheh. Anyway, mari tengok gambar AB dengan gaya dia tu.

1
Pura pura lagi dia.


2
Tengok tu gaya, tidak pandai takut.


3
Saya panggil dia pun tidak sudah dia peduli.


4
Sekali sudah sampai di atas, nah takut juga heheh.


*****


5
Ni pun sama juga. Pandai pandai naik.


6
Duduk pun di hujung sudah.


7
Berhati hati juga dia mahu turun.


8
Itu saja dia buat tu, naik turun naik turun.


See you guys tomorrow.

Friday, June 25, 2010

NEW STUFF.

Yesterday kami pigi Winners mahu cari pink tablecloth untuk my lil girl birtrhday party yang akan datang. Tapi kami tidak jumpa huhu. Susah juga mahu cari, dulu saya tidak mahu cari, banyak saya nampak. Tapi bila mahu cari, tidak ada lah pulak. Bikin panas!.

So, cari punya cari jumpa ini lah pulak. Pink mouse & mouse pad hehehe. Actually saya beli ni untuk AB bah ni tapi mommy pun mahu kekekek.

1
You all nampak ni package?. Heran saya my lil girl boleh buka ni package.


2
Tengok lah harga dia, murahhhhh heheheh tu lah saya beli.


3
Tadaaaa hehehhe budak budak punya. Saya mahu simpan bah ni untuk AB nanti besar tapi di sebab kan dia sudah buka, so guna saja lah hehehe.


4
Ngam dengan blog saya kan?.


5
Saya ambil tu mouse & mouse pad, terus dia nangis heheh.


6
Marah betul dia.


7
Mommy bad huh.


Ok lah mahu main game ni heheh. See..ya..


Thursday, June 24, 2010

FATHER'S DAY CONTINUE

Tu hari father's day tidak juga kami pigi mana mana. Well, ada juga tapi biasa lah tu pigi jalan jalan saja. Petang tu kami pigi dinner sambut father's day. Simple saja tapi best :D.

1
Card for daddy, from my lil boy.


2
Pandai lagi tu dia lukis gambar dia sama daddy.


3
Ini pun my lil boy yang buat.


4
Yang ini from my big boy.


5
Di dalam tu card.


6
Be good kah tu? hehehe harap lah.


*****


1
Happy father's day hubby :D. Petang tu, kami pigi dinner saja.


2
My big boy.


3
Ada orang bad mood hehehe. Baru bangun kan, tu lah muka pun murung saja.


4
Tadaaaa...my lil girl pun tidak mahu ketinggalan bergambar hehehe.


Ok lah ada orang panggil panggil sudah minta makan heheheh. See..ya..

Wednesday, June 23, 2010

STRAWBERRY FESTIVAL.

Gambar di bawah ni, gambar waktu kami pigi tu strawberry festival yang hari sabtu tu. Enjoy.

4
Tadaaa...hehehe kecil kecil saja tapi banyak juga orang.


5
My big boy. Happy lah tu heheh.


6
Nampak my boy?.


7
More inflatable bouncy.


9
My lil boy ada 2 hati, mahu main kah tidak.


8
Macam macam juga dorang jual.


10
Ada juga face painting.


11
Ada life band juga.


12
Strawberry festival kan?, so mesti lah ada jual strawberry.


13
Ini baru lah besar besar strawberry dia.


14
Garden decor.


15
Macam macam lah tu dorang jual.


16
Ada juga pageant contest. Kalau saya tahu ada contest, for sure saya kasih ikut si AB hehehhe. Tapi my hubby tidak suka contest contest ni. Terutama dia contest untuk budak budak :(.


18
Ha..ha...muka tu bah. Apa tidak panasssss betul, kulit pun mahu terbakar. Nasib juga tidak terbakar hahaha.


19
Ada juga cars show.


20
Tapi saya tengok semua pun macam biasa saja. Tiada juga yang hebat hebat heheh. Tapi tu engine lah semua pun besar besar.


17
My lil girl makan strawberry heheh. Tapi bukan betul punya.


21
Ini lah tu strawberry yang AB makan tu hehehe. Menyesal saya kasih ni strawberry sama si AB. You all tengok lah, terus koyak koyak bah. Apa tidak, kena gigit gigit. Sayang betul.


22
Actually tu strawberry boleh jadi shopping bag. Cute kan?.


Well, that's all for today. See..ya..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...