Monday, May 31, 2010

"HAPPY BIRTHDAY TO MY BIG 8 YEARS OLD - CONT PART 2"

Hari ini saya mahu share sama you all gambar birthday party my big boy yang hari 6 tu. Semua gambar budak budak ni, so jangan keboringan lah pulak k? hehehe. Enjoy.

HAPPY BIRTHDAY TO MY BIG 8 YEARS OLD - CONT PART 2-1
Tadaaaa..The birthday boy. Siap dengan necktie dia lagi tu kekekke.


HAPPY BIRTHDAY TO MY BIG 8 YEARS OLD - CONT PART 2-2
Ada orang keboringan menunggu kawan kawan datang.


HAPPY BIRTHDAY TO MY BIG 8 YEARS OLD - CONT PART 2-3
Bahan bahan yang di perlukan. Ishh..macam memasak lah pulak.


HAPPY BIRTHDAY TO MY BIG 8 YEARS OLD - CONT PART 2-4
Contoh contoh kereta yand sudah siap.


HAPPY BIRTHDAY TO MY BIG 8 YEARS OLD - CONT PART 2-5
Hadiah hadiah pemenang. Actually semua pun menang :D. Tapi yang dapat no 1 dapat pilih first.


HAPPY BIRTHDAY TO MY BIG 8 YEARS OLD - CONT PART 2-6
Ok budak budak dengar cikgu cakap k?.


HAPPY BIRTHDAY TO MY BIG 8 YEARS OLD - CONT PART 2-7
Semua pun tidak sabar mahu mula.


HAPPY BIRTHDAY TO MY BIG 8 YEARS OLD - CONT PART 2-8
Semua dapat kereta masing masing.


HAPPY BIRTHDAY TO MY BIG 8 YEARS OLD - CONT PART 2-9
Line up please.


HAPPY BIRTHDAY TO MY BIG 8 YEARS OLD - CONT PART 2-10
That's my BIL.


HAPPY BIRTHDAY TO MY BIG 8 YEARS OLD - CONT PART 2-11
My lil boy with his car.


HAPPY BIRTHDAY TO MY BIG 8 YEARS OLD - CONT PART 2-12
Sebelum pasang tu wheels. Mesti decorate dulu itu cars.


HAPPY BIRTHDAY TO MY BIG 8 YEARS OLD - CONT PART 2-13
Ini ni tiga kawan baik ni. Mana mana pigi pun selalu bertiga.


HAPPY BIRTHDAY TO MY BIG 8 YEARS OLD - CONT PART 2-14
Tadaaaaa...The birthday boy with his friends and lil brother.


HAPPY BIRTHDAY TO MY BIG 8 YEARS OLD - CONT PART 2-15
Let's race.


HAPPY BIRTHDAY TO MY BIG 8 YEARS OLD - CONT PART 2-16
Ready go..


HAPPY BIRTHDAY TO MY BIG 8 YEARS OLD - CONT PART 2-17
Dengan gaya tersendiri heheh.


HAPPY BIRTHDAY TO MY BIG 8 YEARS OLD - CONT PART 2-18
Si kecil pun happy.


HAPPY BIRTHDAY TO MY BIG 8 YEARS OLD - CONT PART 2-19
Pick a prize kids.


HAPPY BIRTHDAY TO MY BIG 8 YEARS OLD - CONT PART 2-20
Lepas tu snack time. Di sini lain ni, tidak payah serve full meal. Kasih sediah snack (potato chips), drinks, candys, thank you gifts and of course cake. Itu saja, senang kan?.


HAPPY BIRTHDAY TO MY BIG 8 YEARS OLD - CONT PART 2-21
Pandai lagi main tapuk tapuk heheh.


HAPPY BIRTHDAY TO MY BIG 8 YEARS OLD - CONT PART 2-22
Cake time.


HAPPY BIRTHDAY TO MY BIG 8 YEARS OLD - CONT PART 2-23
Besar kan cake dia?. Alah bukan saya yang buat, beli dari kedai saja ni hehehe. Mana lah saya pandai mahu buat cake begini cantik.


HAPPY BIRTHDAY TO MY BIG 8 YEARS OLD - CONT PART 2-24
Time buka hadiah.


HAPPY BIRTHDAY TO MY BIG 8 YEARS OLD - CONT PART 2-25
Semua pun mahu hadiah dia yang kena buka first.


HAPPY BIRTHDAY TO MY BIG 8 YEARS OLD - CONT PART 2-26
One of his favorite present, The Mighty Beanz !


HAPPY BIRTHDAY TO MY BIG 8 YEARS OLD - CONT PART 2-27
The birthday boy bergambar dengan dia punya hadiah.


HAPPY BIRTHDAY TO MY BIG 8 YEARS OLD - CONT PART 2-28
Ini lah Mighty Beanz yang saya cakap tu.


HAPPY BIRTHDAY TO MY BIG 8 YEARS OLD - CONT PART 2-29
Tengok dekat sikit. Ada ada saja kan?.


HAPPY BIRTHDAY TO MY BIG 8 YEARS OLD - CONT PART 2-30
Lepas semua budak budak pulang. My IL lah pulak datang. So kira penat juga lah. Tapi yang penting my boy happy dapat more hadiah hehehe. Yang ini hmmm saya pun tidak tahu dari siapa ni. Kali dari grandma. Anyway, thanks.


HAPPY BIRTHDAY TO MY BIG 8 YEARS OLD - CONT PART 2-31
Yang ini dari my SIl and family. Thanks.


HAPPY BIRTHDAY TO MY BIG 8 YEARS OLD - CONT PART 2-32
Oh wait, let's see what inside. Ya..ada toping. Setiap page ada toping dan cerita dia.


HAPPY BIRTHDAY TO MY BIG 8 YEARS OLD - CONT PART 2-33
Yang ini for sure from my BIL heheh. Thanks.


Banyak juga gambar tu tapi saya cuba cut supaya tidak ada lah yang keboringan tengok budak budak punya party ni heheh. Bah ok lah, that's all for today. See..ya.


Saturday, May 29, 2010

"THE STICKMAN"

Busy betul saya hari ini. Kan my big boy birthday party hari ini, tu lah busy betul. Sudah tu mengantuk lagi ni heheh. Nanti tomorrow or Monday baru lah saya kasih masuk tu pictures yang saya ambil tadi.

Oh, yesterday saya check my niece FB bah, saya nampak ni video lucu betul sampai boleh ketawa sendiri tengok ni video hahaha lucu betul. Bah you tengok lah dulu lepas tu kasih tahu saya heheh.




So?, what you think?. Funny kan? hahahah. Ok see ya.


Friday, May 28, 2010

"HAPPY BIRTHDAY TO MY BIG 8 YEARS OLD - CONT"

Birthday party continue. Party kah ni kalau order pizza saja? ha..ha..Well, as the birthday boy request kan, so ikut saja lah.

HAPPY BIRTHDAY TO MY BIG 8 YEARS OLD - CONT 1
Saya ada tanya dia apa dia mahu for his birthday, you tahu apa dia mahu?. Ini lah, cotton candy sama ice tea. Aduh...kesian oh. Tapi ada juga saya kasih tahu dia, nanti lepas party dia besok hari 6, baru lah saya bawah dia pigi beli mainan yang dia mahu.


HAPPY BIRTHDAY TO MY BIG 8 YEARS OLD - CONT 2
Si adik pun tidak mahu ketinggalan. Tapi muka tu bah, hahaha dia merajuk bah ni sebab tu lah apa lagi kalau bukan mahu pigi main basikal. Tiap tiap hari pun basikal. Pening kepala.


HAPPY BIRTHDAY TO MY BIG 8 YEARS OLD - CONT 3
Cookie for my lil girl.


HAPPY BIRTHDAY TO MY BIG 8 YEARS OLD - CONT 4
Tadaaaaa..your dinner last night. 1/2 pepperoni and 1/2 mushroom. My boys tidak tahu yang pepperoni tu meat hehehe. Kalau dia tahu memang marah betul dia tu. Coz, he calls himself a vegetarian hehehe. Kecil kecil sudah jadi vegetarian. Tidak apa lah bukan selalu dia makan pizza juga heheh.


HAPPY BIRTHDAY TO MY BIG 8 YEARS OLD - CONT 5
Oh jangan main main, yang ini ni untuk saya ni kekekke. Bah kan tidak ada orang lain yang makan meat so saya makan semua lah muahahahha. Terus kenyang oh.


HAPPY BIRTHDAY TO MY BIG 8 YEARS OLD - CONT 6
He keep asking my hubby, where is the pepperoni come from. Hubby dint say anything heheheh. Takut nanti dia marah. Selalunya kedai pizza tu ada jual pepperoni pizza tapi pepperoni dia tu kena buat dari tofu. Tapi yesterday tu, semua habis lah pulak. Di sebab kan my boy mahu juga pepperoni pizza, so terpaksa lah beli saja yang ini.


HAPPY BIRTHDAY TO MY BIG 8 YEARS OLD - CONT 7
Sudah kenyang kan, ah..play time lah. Tidak pulak saya perasan waktu saya ambil ni gambar, my lil girl hilang 1 sock heheh.


HAPPY BIRTHDAY TO MY BIG 8 YEARS OLD - CONT 8
Gambar bonus ha..ha..


Ok, continue tomorrow.


Thursday, May 27, 2010

"HAPPY BIRTHDAY TO MY BIG 8 YEARS OLD"

Today was my big son's 8th birthday. Tapi kami tidak buat apa apa party hari ini. Nanti hari 6 baru lah. Tapi nanti lepas habis school, dia sudah cakap yang dia mahu order pizza for dinner. So, di sebab kan birthday dia hari ini, order saja lah kan?. Lagi pun bagus juga tidak payah lah saya masak dinner hari ini hehehe.

Anyway, wah..tidak sangkah betul oh my big boy masuk 8 tahun sudah. Macam saya rasa dia masih lagi baby oh. Tu hari dia cakap, "Mommy, I'm a big boy now!". Terus saya cakap, "Doesn't matter how big you are, you are still my baby boy" heheheh. Terus dia diam sambil senyum senyum. Kepada sesiapa yang ada kids tu, you know what I mean kan? :D.

HAPPY BIRTHDAY TO MY BIG 8 YEARS OLD
Masih ingat lagi ni. Selama 36 hours labor akhirnya C' section juga yang menang. Berat dia 8lb 2oz - 3.68kg.


HAPPY BIRTHDAY TO MY BIG 8 YEARS OLD
First day di rumah ni.


HAPPY BIRTHDAY TO MY BIG 8 YEARS OLD
Pandai senyum sudah.


HAPPY BIRTHDAY TO MY BIG 8 YEARS OLD
I love this picture. Nasib juga tidak jatuh heheh.


HAPPY BIRTHDAY TO MY BIG 8 YEARS OLD
Serious juga kan?.


HAPPY BIRTHDAY TO MY BIG 8 YEARS OLD
Mahu masuk 1 tahun sudah ni.


HAPPY BIRTHDAY TO MY BIG 8 YEARS OLD
First hair cut.


HAPPY BIRTHDAY TO MY BIG 8 YEARS OLD
Dia pun heran, banyak nya pumpkins.


HAPPY BIRTHDAY TO MY BIG 8 YEARS OLD
First time naik kuda, tapi ini ni baby kuda ja ni.


HAPPY BIRTHDAY TO MY BIG 8 YEARS OLD
Sian dia thirsty.


HAPPY BIRTHDAY TO MY BIG 8 YEARS OLD
Tidak sabar mahu pigi sekolah. Tapi waktu ni dia masih kecil belum cukup umur mahu pigi sekolah hehehe.


HAPPY BIRTHDAY TO MY BIG 8 YEARS OLD
First day of school. Dia tidak nervous juga tapi mommy yang nervous hehehe.


HAPPY BIRTHDAY TO MY BIG 8 YEARS OLD
The karate kid heheh.


*

*

*

*

*

*

*


HAPPY BIRTHDAY TO MY BIG 8 YEARS OLD
Tadaaaa, ini lah dia sekarang hehehe. Happy birthday young man. We love you and can imagine what a fine gentlemen you will turn in the someday...muahhh xoxoxoxo.



Myspace
Graphics
- At Myspacejunks.com


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...