Wednesday, June 23, 2010

STRAWBERRY FESTIVAL.

Gambar di bawah ni, gambar waktu kami pigi tu strawberry festival yang hari sabtu tu. Enjoy.

4
Tadaaa...hehehe kecil kecil saja tapi banyak juga orang.


5
My big boy. Happy lah tu heheh.


6
Nampak my boy?.


7
More inflatable bouncy.


9
My lil boy ada 2 hati, mahu main kah tidak.


8
Macam macam juga dorang jual.


10
Ada juga face painting.


11
Ada life band juga.


12
Strawberry festival kan?, so mesti lah ada jual strawberry.


13
Ini baru lah besar besar strawberry dia.


14
Garden decor.


15
Macam macam lah tu dorang jual.


16
Ada juga pageant contest. Kalau saya tahu ada contest, for sure saya kasih ikut si AB hehehhe. Tapi my hubby tidak suka contest contest ni. Terutama dia contest untuk budak budak :(.


18
Ha..ha...muka tu bah. Apa tidak panasssss betul, kulit pun mahu terbakar. Nasib juga tidak terbakar hahaha.


19
Ada juga cars show.


20
Tapi saya tengok semua pun macam biasa saja. Tiada juga yang hebat hebat heheh. Tapi tu engine lah semua pun besar besar.


17
My lil girl makan strawberry heheh. Tapi bukan betul punya.


21
Ini lah tu strawberry yang AB makan tu hehehe. Menyesal saya kasih ni strawberry sama si AB. You all tengok lah, terus koyak koyak bah. Apa tidak, kena gigit gigit. Sayang betul.


22
Actually tu strawberry boleh jadi shopping bag. Cute kan?.


Well, that's all for today. See..ya..

11 comments:

AJ. said...

blum lg sy jumpa strawberry yg besar dtnm d sabah..hehe.bestnya d sana!

Nanak said...

wah..siok juga oo..

Kris and Nadia said...

wow... best ooo .. n kiut la muka ur boy..hihi...

LyNn HaMzAh said...

wah seronok nyer ada festival strawberry...rasanya sama x dgn strawberry di cameron highland?

Tihara said...

tajam nye gigi AB..very funny la this lil gal :)

MaureenJ said...

best...

Andrik McVean said...

wow....muka boys ko bah always handsome nie...mau plak sy ada anak cam tuh..hehehehe....ko suka makan strawberry kah..sy inda sukaoh..hehehehe

SJB said...

(AJ) - Semua kecil kecil kah strawberry sana?. Macam saya lupa sudah oh heheh.


(Nanak) - Siok juga lah, tapi panassss.


(Kris and Nadia) - Thanks :D.


(LyNn HaMzAh) - Saya belum pernah pigi lagi tengok strawberry kat cameron highland tu, rugi kan?. Kali sama jer kot.


(Tihara) - Habis koyak koyak bag tu di buat nya hahaha.


(MaureenJ) - Ya :D.


(Andrik McVean) - Tengok juga lah, kalau manis mesti lah suka tapi kalau asam tu huhu buang saja lah kekeke.

chegu carol said...

honestly kan, sia belum pernah makan real strawberry. kalau strawberry jam, strawberry ice cream tu pernah lah. tapi kalau yg fresh fruit...blm dpt imagine pa mcm rasa dia.

Cath J said...

Best kan sana... kalau strawberry, ada strawberry day.... teringat that time kita p peach day kan...hihihi... eh? mcm saya tidak kasih masuk blog lah... ~.@

SJB said...

(chegu carol) - Ada yang manis ada juga yang asam. Tapi kebanyakan dia memang asam lah :D.


(CathJ) - Adakah kau ambil gambar waktu tu peach festival?. Kali ni tahu tidak dapat saya pigi tu, kerja sudah kan. Tapi kalau dapat pigi mesti saya ambil gambar heheh.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...